18.4.08

BLOG - L = BOG!

Denne BLOG går nu på PP-pension, og genopstår som BOG i efteråret 2008.
Gitte Jørgensen fylder bogen op med bogstaver, og undertegnede har rollen som grafiker på bogen -
og hvis ikke det er almindelig kendt ude i det ganske land, skal jeg hermed gøre opmærksom på, at dét at være grafiker nu om stunder, kræver sin quinde: man skal kunne klatre i træer og fotografere sig selv samtidig med at man har en kaffekande på hovedet. OG bearbejde det altsammen bagefter i Photoshop ved at køre det igennem et særligt Pippi-filter.
Desuden skal man kunne designe en helt ny skrifttype - emnet "Pippi Power" kræver simpelthen sine egne bogstaver i et antal sådan cirkus som på kinesisk.
Derudover skal en grafiker rette korrekturlæsernes rettelser og genindføre passende Freudianske slip's og fejl & mangler. Samt sørge for at siderne i bogen vender helt rigtigt forkert, og at bogen får den perfekte tykkelse fordi:
REKLAME: Hvis du ønsker mere skævhed i dit liv - den dér slags skævhed, der ikke er SÅ skæv, at man vælter, men tilpas skæv til at gøre livet sjovere - SÅ KØB "Pippi Power", når den udkommer til efteråret.
Én ting er sikkert - den vil blive årets bestseller inden for nakkestøtter til stjernekiggeri. Og hvis du stiller dig på den, kommer du en lille smule tættere på månen :-)
ZeeUzoon

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Glæder mig til bogen kommer!

Hekla sagde ...

jeg glæder mig da helt vildt til oktober